День Гідності та Свободи

“Україна – це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013-14, Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.

21 листопада українці відзначають річницю громадянського подвигу учасників Революції Гідності. Ми віддаємо пошану громадянському подвигу, мужності людей, які відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. У навчальному закладі відбулася загальношкільна лінійка, присвячена вшануванню героїв сучасності створена інформаційна газета та проведена виховна година у 8-9 класах « Моя,думка…».

За свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну. Своє життя віддали найкращі: молоді і сильні, ті, хто лише починав жити… У День Гідності та Свободи вихованці школи разом зі своїми наставниками вшанували хвилиною мовчання пам’ять Героїв Небесної Сотні та людей, які загинули у ході війни на Донбасі Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.
Слава Україні! Героям слава!

PB230233
Aperture: 3.9
Camera: VR340,D750
Iso: 200
Orientation: 1
« of 7 »

Залишити відповідь

Войти с помощью: