День захисника України

День захисника України

14 жовтня в Україні відзначається свято, яке з огляду на ситуацію в країні, є одним із найважливіших. Саме цього дня,на свято Покрова Пречистої Богородиці, Україна вшановує тих, хто ціною власного життя оберігав і оберігає мир і спокій українського народу. З 08 по 09 жовтня в Заліській-1 загальноосвітній школі І-ІІ ст. проходили заходи з нагоди Дня українського козацтва та відзначення Дня захисника України, метою яких є виховання української молоді в дусі військових традицій Українського народу, формування патріотичної свідомості, формування і розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту держави і служби у Збройних Силах України.

Протягом тижня класні керівники провели виховні години на яких вшанували мужність та героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу.

Разом з вчителем історії учні 6-7 класів мали можливість здійснити віртуальну подорож, переглянувши документальні відеоматеріали про подвиги захисників України, історичні факти становлення українського козацтва.

В спортивній залі школи була проведена дитячо-юнацька спортивно-розважальна гра «Джура». У змаганнях приймало участь 2 команди, до складу якої входили учні 5-8 класів.Завершилось це козацьке спортивне свято урочистим нагородженням переможців грамотами та солодощами, адже головний принцип цього свята: «є переможці, але немає переможених».

Підсумком тижня стало проведення 12 жовтня історично-інтелектуальна гри «Стежинами козацької слави», в ході якої було вшановано мужність та героїзм захисників територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу. Підібрані патріотичні пісні, зворушливі слова ведучих проникли в кожне серце, для учнів 5-9 класів було організовано цікаві і захоплюючі змагання. Всі присутні отримали незабутні враження, позитивні емоції і

Святкування Дня захисника України має стати доброю традицією для наступних поколінь українських патріотів.

 

1
« of 14 »

Залишити відповідь

Войти с помощью: