Привітання зі Всеукраїнським днем бібліотек

30 вересня у нашій країні відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Незважаючи на бурхливий розвиток інформаційних технологій, людство, на щастя, і досі не може уявити життя без книги, яка допомагає перетворювати людину в Особистість, виховуючи в ній прекрасні духовні якості.

Бібліотека – це своєрідна пам’ять людства, у якій зберігаються знання, накопичені протягом багатьох віків різними народами. Бібліотекар завжди займав особливе місце у духовному житті суспільства. Декому може здаватися, що робота бібліотекаря не така важлива і корисна, як, скажімо, робота будівельника або лікаря, адже кінцевий результат у цій професій побачити неможливо. Але впоратися з величезним обсягом літератури, що видається сьогодні, може лише книгознавець від Бога. Тому це свято – ще й свято визнання важливості цієї професії.

Щодня бібліотекарі самовіддано працюють на благо сучасних та майбутніх читачів. У сучасній бібліотеці нові форми обміну інформацією гармонійно поєднуються з класичною бібліотечною практикою, вдумливою роботою з книгою, що забезпечує живий зв’язок часів та поколінь. Прикладом новаторських рішень є і наукова бібліотека нашого вузу. Вона – справжній культурний центр, у якому не лише зберігаються книги та періодичні видання, а й регулярно відбуваються різноманітні науково-освітні та мистецькі заходи, тематичні та художні виставки, організовані невтомними працівниками бібліотеки, справжніми патріотами своєї справи. Шановні бібліотекарі, прийміть щирі вітання та слова вдячності за вашу благородну місію, за внесок у розвиток інтелектуального потенціалу молоді. Бажаю усім співробітникам бібліотеки міцного здоров’я, добробуту, творчих успіхів, вірних друзів та однодумців.

Залишити відповідь

Войти с помощью: